Opiskeijatoiminta

Turun rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit TuRIA ry:n opiskelijajäsenet ovat tärkeänä osana yhdistyksen toimintaa. Opiskelijajäsenten ajatuksia ja ideoita kuunnellaan ja huomioidaan kaikkialla toiminnassamme. Tämä toteutuu parhaiten hallituksen opiskelijapaikoilla sekä yhteyshenkilöorganisaatiolla, joissa edustetaan monipuolisesti alueen opiskelijoita.

Opiskelijatoimintaamme kuuluu tapahtumien järjestäminen, joista suurimpina aloittavien opiskelijoiden iltama, valmistuvien iltama, Turun saaristossa tapahtuva SaaRIA- näkyvissä- purjehdustapahtuma, sekä erilaiset ekskursiot. 

Aloittavien iltama

Aloittavien opiskelijoiden iltama on pelkästään aloittaville opiskelijoille järjestetty tapahtuma. Tapahtumassa opiskelijat pääsevä koulun alkutaipaleella tutustumaan paitsi toisiinsa ,myös meidän toimintaan ja saavat samalla ensikontaktin erilaisiin alalla toimiviin yrityksiin ja ihmisiin. Eri yritysten toiminnan ja alan kokonaiskuvan lisäksi opiskelija voi saada yrityksistä tulevan harjoittelupaikan tai jopa vakituisen työpaikan valmistuttuaan. Vaikka tapahtuma on asiallinen, niin myös samalla hyvin rento, joissa on hyvää ohjelmaa, hyvää ruokaa, sekä saunomismahdollisuus upeissa puitteissa. Usein kuvattu opiskelijoiden keskuudessa tapahtumana, jota opiskelijan ei missään nimessä kannata missata.

Valmistuvien iltama

Valmistuvien iltama on valmistuneille opiskelijoille tammikuussa järjestettävä tapahtuma, jossa juhlitaan yhdessä valmistumista ja jossa ansiokas opiskelija saa yhdistykseltämme myös juhlassa luovutettavan, rahamääräisen stipendin. 

SaaRIA- näkyvissä

SaaRIA- näkyvissä- purjehdustapahtuma on kaikille jäsenille avoin tapahtuma.  Tapahtumassa päästään tutustumaan henkeäsalpaavaan Turun saaristoon ja samalla verkostoitumaan jo työelämässä toimivien jäsentemme kanssa. Heiltä opiskelija pääsee halutessaan kyselemään eri työpaikkojen ja -tehtävien eduista ja haasteista, sekä myös kertomaan koulupuolen viimeisimmistä uudistuksista, eduista ja haasteista.

Ekskursiot

Ekskuriot ovat kaikille jäsenille avoimia tapahtumia. Ekskursioilla päästään tutustumaan erilaisiin mielenkiintoisiin rakennuskohteisiin. Ekskursioilla saadaan taustatietoa projektista, sekä kerrotaan missä on onnistuttu ja missä on ollut paljon haasteita. Näissä tapahtumissa opiskelijajäsenet saavat paremman kokonaiskuvan rakennushankkeista ja mahdollisista tulevista työnkuvista. Samalla opiskelija kasvattaa tietouttaan alueen merkittävistä hankkeista.

Muut tapahtumat ja koulutukset

Muita tapahtumiamme ovat esim. pikkujoulut ja kesäteatteri Emma Naantalissa. Tämän lisäksi meillä on erilaisia alan koulutuksia, joista on hyötyä opiskelussa ja myöhemmin työelämässä.

Yhdistystoiminta

Tule sinäkin toimintaamme mukaan! Meillä on opiskelijoiden hallitusjäsenten lisäksi yhteyshenkilöitä, jotka auttavat meitä tarvittaessa oman ajan puitteissa. Jos olet kiinnostunut yhdistystoiminnasta, tykkäät järjestää tapahtumia tai koet että haluat olla muuten vaan mukana toiminnassa verkoistuen, niin tule ihmeessä mukaan! Meillä on kuitenkin hyvin nuorekas kokoonpano, varsinkin liittotasolla. Jos kiinnostuit, niin laita viestiä meidän hallituksen opiskelijavastaavalle Niclakselle:

niwitick​@gmail.com