Opiskelijajäsenet

Turun rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit TuRIA ry:n opiskelijajäseniä ovat Turun seudulla rakennusteknikkaa opiskelevat opiskelijat. Valtaosa opiskelijajäsenistä opiskelee Turun Ammattikorkeakoulun rakennustekniikan osastolla. Kaikkiaan opiskelijajäseniä Turun RIAssa on yli 300.

Liittyminen TuRIAn opiskelijajäseneksi on ilmaista ja jäsenyys opiskelijajäsenenä jatkuu opintojen alusta aina valmistumisvuoden loppuun saakka. Jokainen opiskelijajäsen saa liittyessään käyttöönsä RIAn monipuoliset jäsenedut ja mahdollisuuden osallistua sekä liiton että oman paikallisyhdistyksen järjestämiin tapahtumiin. Opiskelijatoiminnasta vastaa jokaisen alueyhdistyksen hallituksen opiskelijajäsen yhteistyössä muiden hallituksen jäsenten, opiskelijayhdyshenkilöiden ja RIAn kanssa.
Opiskelijayhdyshenkilöt toimivat alueyhdistyksen linkkinä oppilaitoksiin ja muihin opiskelijoihin. Lisäksi heillä on mahdollisuus tulla valituksi RIAn koko maan kattavaan opiskelijajäsentoimikuntaan. Tehtävään voi ryhtyä opiskelijoille järjestettävissä info-tilaisuuksissa tai opintojen myöhemmässäkin vaiheessa ottamalla yhteyttä hallituksen opiskelijajäseneen.

Opiskelijajäsentapahtumat
TuRIA järjestää opiskelijoille erinäisiä tapahtumia, kuten aloittavien ja valmistuvien tilaisuudet sekä tukee mahdollisuuksien mukaan opiskelijoiden itse järjestämää toimintaa. RIAn järjestämät valtakunnalliset Kesä- ja TalviPoweRIA–tapahtumat ovat suuressa suosiossa opiskelijoiden keskuudessa. Uusin nuorille suunnattu tapahtuma on Kalajoella järjestettävä BeachFutis, jonka osallistujamäärä kasvaa joka vuosi.
TuRIA:n tulevat tapahtumat löytyvät koulujen ilmoitustauluilta ja tapahtumakalenterista, mutta tietoa saa myös hallituksen opiskelijajäseneltä ja yhdyshenkilöiltä.

Muut tapahtumat
Opiskelijajäsenillä on myös mahdollisuus osallistua varsinaisille jäsenille suunnattuihin tapahtumiin ja koulutuksiin. Tietoa varsinaisten jäsenten tapahtumista löytyy Rakennuslehdestä ja näiltä nettisivuilta. TuRIAn kuukausikokoukset järjestetään joka kuun viimeinen keskiviikko Suomalaisella Pohjalla (Aurakatu 24, Turku), ellei muuta paikkaa ilmoiteta.
Kaikkiin opiskelijoihin liittyvissä asioissa kannattaa olla yhteydessä hallituksen opiskelijajäseneen tai yhdyshenkilöihin.
Voit liittyä RIA-liittoon täyttämällä TÄÄLTÄ!

RIA-liiton jäsenyys on maksuton koko opiskeluajan