Kesäduunari-info palvelee jälleen

Tuula Napola (tuula.napola a ria.fi), 3.5.2021

Tutustu Kesäduunari-infoon ja hoida työsuhdeasiat kuntoon.

Kesäduunari-info aukeaa tänään maanantaina 3. toukokuuta ja palvelee maanantaihin 30. elokuuta asti. Yhteydenottoihin vastaa tänä kesänä Salla Hakoköngäs.

Kesäduunarineuvojan tavoittaa arkisin kello 9–15 puhelimitse numerosta 0800 179 279 tai WhatsApp-sovelluksella numerosta 040 747 1571. Voit soittaa infoon ja kysyä työsopimuksen tekemisestä, palkkauksesta, työajoista, lomakorvauksesta ja muista työsuhteeseen liittyvistä asioista. Käytössä on myös sähköinen yhteydenottolomake Kesäduunari-infon sivuilla.

Neuvontaa saa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Palveluun voi ottaa yhteyttä nimettömänä.

Kesätyötä koskevat perustiedot ovat käytettävissä Kesäduunari-infon verkkosivuilla osoitteessa www.kesaduunari.fi. Ennen yhteydenottoa kannattaa tutustua usein kysyttyjen kysymyksien vastauksiin ja kesäduunarin muistilistaan.